Koho zohnať v Bratislave na upratovanie bytových domov?

upratovanie bytových domov

Článok v skratke:

Nestíhate? Nechce sa vám? Je váš pracovný či osobný harmonogram nabitý?

Prenechajte upratovanie bytových domov v Bratislave profesionálnej firme.

Odmenou vám bude nielen obrovská úspora času, ale aj hygienicky čisté priestory.

upratovanie bytových domov

Ako na čisté bývanie? Riešením je upratovanie bytových domov v Bratislave, o ktoré sa postará upratovacia služba IP TRADE Services, s. r. o. Garantujeme precíznosť, spoľahlivosť a efektivitu upratovania, s dôrazom na individuálny prístup. Samozrejmá je diskrétnosť.

Záruka hygienickej čistoty pri upratovaní bytových domov

Upratovanie bytových domov zahŕňa nielen upratovanie spoločných priestorov, ale aj upratovanie vchodov, umývanie okien a doplnkové práce ako zametanie chodníka pred domom. V zime taktiež odstránime sneh a zabezpečíme posyp proti poľadovici. Naše upratovanie bytových domov – to je aj kosenie trávnika a údržba záhrad aj zelene. Postaráme sa aj o čistenie garážových priestorov, a to umývacím automatom. V prípade potreby zaistíme aj výškové práce. Naším cieľom je komplexné upratovanie bytových domov.

Prečo zveriť upratovanie bytových domov v Bratislave práve nám?

Sme zodpovední a precízni. Zaiste oceníte aj rýchlosť, flexibilitu a efektivitu našich upratovacích služieb. Upratovanie bytových domov vykonávame vždy v dohodnutom čase – a to na pravidelnej aj nepravidelnej báze. Pri práci používame kvalitné čistiace prostriedky, ktoré prispejú k účinnému a rýchlemu odstráneniu nežiaducich škvŕn a rôznych nečistôt. Zároveň sú bezpečné pre životné prostredie. Ak máte záujem o upratovanie bytových domov, upratovanie kancelárií či upratovanie firiem, stačí nás kontaktovať. Dodáme, že na priebeh a kvalitu upratovania dohliada náš objektový manažér, ktorý sa usiluje splniť všetky požiadavky klientov kladené na upratovanie bytových domov či iných priestorov.

Zverte aj vy upratovanie profesionálom a užívajte si voľný čas s rodinou, kolegami či známymi. Alebo sa venujte svojim záľubám. O hygienickú čistotu vašej domácnosti alebo firmy či kancelárie sa postaráme. Máte otázky? Zavolajte nám na 0911 668 028 alebo napíšte mail na iptrade@iptrade.sk.

Prečítajte si tiež:


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák