Likvidácia azbestu v Trnave – viete na koho sa môžete obrátiť?

likvidácia azbestu

Článok v skratke:

Likvidácia azbestu je špecifickým procesom, ktorý môže byť nebezpečný.

Odstraňovať azbest môžu len certifikovaní profesionáli.

Potrebné je zaistenie bezpečnosti pracovníkov aj okolia.

likvidácia azbestu

Spoľahlivá likvidácia azbestu v Trnave – prenechajte ju na nás. Azbest, dlho považovaný za účinný izolačný materiál, sa ukázal ako mimoriadne nebezpečný. Jeho použitie sa v minulosti rozšírilo v mnohých odvetviach, od stavebníctva po priemysel. Dnes je však známe, že azbest je karcinogénny a môže spôsobiť vážne zdravotné problémy. Preto je likvidácia azbestu komplexným procesom, ktorý by mal vykonávať len certifikovaný personál.

Likvidácia azbestu – prečo s ním môžu pracovať len certifikovaní profesionáli?

Likvidácia azbestu v Trnave pod našim dohľadom prebehne bezpečne a kvalitne. Prvým dôvodom, prečo by len certifikovaní profesionáli mali manipulovať s azbestom, je bezpečnosť. Azbest sa stáva nebezpečným, keď sa jeho vlákna uvoľnia do vzduchu a inhalujú sa do pľúc. To môže viesť k vážnym chorobám, ako je rakovina pľúc či azbestóza.

Máme potrebnú certifikáciu, odborné vedomosti a skúsenosti s prácou s azbestom. Azbest likvidujeme tak, aby sme minimalizovali riziko uvoľnenia azbestových vlákien počas likvidácie. Pri likvidácii azbestu dodržiavanme prísne predpisy a normy. Likvidácia azbestu je regulovaná zákonom a predpismi, ktoré majú za cieľ chrániť nielen zamestnancov, ale aj širšiu verejnosť.

Sme vám k dispozícii v meste Trnava aj v ďalších mestách západného Slovenska

Likvidácia azbestu si vyžaduje špeciálne nástroje a ochranné obleky na minimalizáciu kontaktu s týmto nebezpečným materiálom. Využívame moderné technológie a sme vybavení tak, aby sme minimalizovali akékoľvek riziko uvoľnenia azbestových vlákien do ovzdušia.

Pred likvidáciou azbestu prídeme na obhliadku vašich priestorov. Najčastejšie sa stretávame s likvidáciou azbestu zo striech. Pred likvidáciou priestory uzavrieme a až po jej dokončení a vykonaní kontrolných meraní na prítomnosť azbestu umožníme verejnosti vstup do objektu. V prípade záujmu o likvidáciu azbestu sme vám k dispozícii v meste Trnava, Nitra, SereďTrenčín, aj v mestách Prievidza, Žiar nad HronomTopoľčany a v hlavnom meste Bratislava. Neváhajte nás kontaktovať.

Prečítajte si tiež:

Likvidácia azbestu v Topoľčanoch – prečo vždy volať odborníkov?

Likvidácia azbestu – čo všetko potrebujete vedieť?

Likvidácia azbestu zo striech v Bratislave a okolí – prečo ju prenechať na odborníkov?


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/0/7/073b19f9-70d4-4431-9f10-0d1be3788d35/multibox.sk/web/clanky/wp-content/themes/betheme-child/includes/content-single.php on line 286
Jozef Doliňák